Copyright © 2019 Clarity by Larson-Juhl

Home FR DE NL SV FI NO CS
Home FR DE NL SV NO CS

UV Glass

Clarity fra Larson-Juhl er fargeløst som vann og tilnærmet usynlig. Med sine forbløffende gjenskinnshemmende og antireflekterende karakteristikker, er Clarity fra Larson-Juhl et opplagt valg for bruk i displayer med krav til museumsglass eller kunstglass, der utstilte gjenstander må vises under optimale lysforhold.

Clarity fra Larson-Juhl reduserer refleksjoner til mindre enn 1% (der den gjenværende <1% refleksjonen er blått lys, som er mer tiltalende for øynene), og har 70% og 99% respektiv UV-filtrering.

For enkel behandling er den glatte overflaten lett å gjøre ren, med et holdbart og ripebestandig belegg. Ingen særskilte rengjøringsprodukter kreves, og begge sider av glasset har de samme egenskapene. Dette betyr at begge sider av glasset kan brukes vendt mot kunstverket.

Clarity fra Larson-Juhl har alltid vært et originalt og innovativt produkt, som skaper strålende resultater i ethvert innrammingsprosjekt. Dette nye utseende og følelsen gir ytterligere styrke til produktets appell. I sammenligning med alternative glass, er det ingen tvil om at Clarity fra Larson-Juhl helt og holdent selger seg selv.

HJEM     PRODUKTINFORMASJON     SPESIFIKASJON     LEVERANDØRER