Copyright © 2017 Clarity by Larson Juhl

Altius SEO

Home FR DE NL SV FI NO CS
Home FR DE NL SV FI NO CS

Lasi taulujen kehystykseen

Clarity by Larson Juhl on veden valkoinen ja käytännössä näkymätön. Uskomattomien heijastusta ja kiiltoa ehkäisevien ominaisuuksien ansiosta Clarity by Larson Juhl on erityisen käyttökelpoinen museolasia tai taidelasia vaativissa kohteissa, kun itse teos on tuotava esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Clarity by Larson Juhl vähentää heijastuksia alle yhteen prosenttiin (jäljelle jäävä < 1 % heijastus on silmälle miellyttävämpi sininen) ja UV-suodatus on vastaavasti 70 % tai 92 %.

Lasi on erittäin helppo puhdistaa kovan naarmuuntumista kestävän ja tasaisen pinnan ansiosta. Ei vaadi erityisiä puhdistusaineita ja tuotteen molemmilla puolilla on samat ominaisuudet. Tämä tarkoittaa, että molemmat lasin puolet voidaan asettaa taideteosta vasten.

Clarity by Larson Juhl on aina ollut alkuperäinen ja edistyksellinen tuote, joka tarjoaa ihanteellisia tuloksia mille tahansa kehystysprojektille. Tämä tuotteen uusi ilme ja ulkoasu lisää sen vetovoimaa. Verrattuina muihin vaihtoehtoisiin laseihin on täysin selvää, että Clarity by Larson Juhl myy itse itsensä.

ETUSIVU     TUOTETIETOA     OMINAISUUDET     TOIMITTAJAT