Copyright © 2019 Clarity by Larson-Juhl

Home FR DE NL SV NO CS
Home FR DE NL SV NO CS

Konstglas

Clarity by Larson-Juhl är ett klart reflexreducerande glas. Med dess enastående avbländning och reflexegenskaper är Clarity by Larson-Juhl ett bra alternativ att använda för displayer som kräver museiglas eller konstglas, där utställningsföremålen måste kunna visas under optimala förhållanden.

Clarity by Larson-Juhl minskar reflexerna till mindre än 1 % (de återstående reflexerna på mindre än 1 % är blå, vilket är tilltalande för ögat) och filtrerar UV-ljuset med 70 % respektive 99 %.

En enkel hantering av den jämna ytan vid rengöring, med en hållbar och repbeständig beläggning. Det krävs inte några särskilda rengöringsprodukter och båda sidorna på produkten har samma egenskaper. Detta innebär att båda sidorna av glaset kan vara riktat mot konstverket.

Clarity by Larson-Juhl har alltid varit en originell och innovativ produkt som levererar fantastiska resultat för alla inramningsprojekt. Det nya utseendet och känslan gör märket ännu mer tilltalande. Jämfört med alternativa glas råder inga tveksamheter, Clarity by Larson-Juhl talar för sig själv.

HEM     PRODUKTINFORMATION     SPECIFIKATIONER     LEVERANTÖRER