Copyright © 2017 Clarity by Larson Juhl

Altius SEO

Home FR DE NL SV FI NO CS
Home FR DE NL SV FI NO CS

Ontspiegeld inlijstglas

Clarity by Larson-Juhl is een praktisch onzichtbaar en wit (waterwhite) glassoort. Dankzij de geweldige anti-reflecterende en UV-beschermende eigenschappen is dit speciale glas het ideale glas voor het inlijsten op hoogwaardig galerie en museum niveau.

Clarity by Larson-Juhl reduceert de reflectie tot minder dan 1% (de resterende <1% spiegeling is blauw, een kleur dat aantrekkelijk is voor het menselijk oog) waardoor u maximaal kunt genieten van de kleurintensiteit van uw ingelijste kunstwerk en filtert 70% (AR70) en 92% (AR92) van de schadelijke UV-stralen en is daarom de perfecte bescherming voor uw ingelijste kunst.

Clarity by Larson-Juhl is aan beide zijden voorzien van een duurzame en krasbestendige gladde coating. Deze bijzondere eigenschappen zorgen voor een gemakkelijke hantering en reiniging, u hoeft geen gebruik te maken van speciale reinigingsmiddelen. Omdat beide zijden dezelfde eigenschappen bezitten, maakt het niet uit welke kant van het glas tegen het ingelijste werk geplaatst zou worden.

Clarity by Larson-Juhl is al jaren een innovatief en origineel product wat ieder kunstwerk mooier doet uitkomen. Deze nieuwe uitstraling van het merk geeft het nog meer karakter. In vergelijking tot andere glassoorten is er geen twijfel over mogelijk dat Clarity by Larson-Juhl zichzelf verkoopt.

HOME     PRODUCT INFORMATIE     SPECIFICATIES     LEVERANCIERS